Aktualisering

Kjærlighet et viktig for oss, men det er ikke alltid vi lykkes, og det er ikke alltid kjærligheten varer. I blant kan vi bli sviktet.

Video

Kjærlighet og romantikk er tema i mange filmer, også i The Accidental Husband. Vi skal se et filmklipp som omhandler synet på romantikk og kjærlighet i The Accidental Husband. (Vis filmklippet. Du kan eventuelt fryse bildet når følgende spørsmål kommer opp: «Where romantic, passionate love is concerned can we believe in happy endings?»)Når det gjelder romantikk og forelskelser: kan vi tro på lykkelig slutt? Be tilhørerne dele sine tanker.

Du kan laste ned «Pollard on Film»-videoen om The Accidental Husband her (høyreklikk og velg «Lagre mål som»).

Dagens tema

Romantikk og forelskelse er fantastisk, men også vanskelig. Iblant opplever vi store skuffelser. Guds kjærlighet er ikke en kjærlighet som svinger eller svikter.

Dagens bibelord

«For jeg er viss på at verken død eller liv, verken engler eller krefter, verken det som nå er, eller det som kommer, eller noen makt, verken det som er i det høye eller i det dype, eller noen annen skapning, skal kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus, vår Herre.» Rom.8,38

Dagens utfordring

Våger du å satse på en kjærlighet som ikke kan svikte?

Bønn

Her kan du be en bønn som du formulerer selv.
Print Friendly, PDF & Email