Homer forsøker å redde menneskene i Springfield fra en bombe.

Bakgrunn

 

The Simpsons er den mest suksessfulle tegneserien på tv noen gang. Den er også den tegneserien som sammenhengende har vart lengst. Serien begynte som en del av Tracy Ullman Showpå tv-stasjonen Fox i 1987. Den første enkeltepisoden av The Simpsons ble sendt i 1989. Siden den gang har serien vunnet utallige priser, toppet flere lister og har fått sin egen stjerne på Hollywood Walk Of Fame.
The Simpsons Movie er det første forsøket, etter mange års funderinger, på å tilpasse rollefigurene og innholdet i The Simpsons til filmmediet.

Filmklippet

 

I filmen har den amerikanske regjerningen plassert Springfield, hjembyen til Simpsons-familien, under en enorm kuppel. En svær bombe er blitt senket ned gjennom et hull i kuppelen, og den vil snart ødelegge og utslette alle spor av Springfield. I dette filmklippet er Homer på vei for å forsøke å redde familien og vennene.
Start: 1.04.15
Stopp: 1.06.09
Lengde: 1 min. og 6 sek.
Klippet starter med at Homer klatrer opp på utsiden av den enorme kuppelen. Det slutter med at han løper gjennom folkegruppen av misfornøyde byfolk. Den siste replikken er Krusty som sier: ”Get out of here”.

Forslag til bruk

 

Tema: Guds redningsplan
Klippet kan brukes for å skape en kontrast mellom Homers mislykkede redningsforsøk og Guds vellykkede frelsesplan for å redde oss mennesker fra synd og død.
Aktuelle bibelvers:
Print Friendly, PDF & Email